One Mobility Oy:n -kampanjan ehdot

Nämä ehdot (”Ehdot”) koskevat One Mobility Oy:n -kampanjaa (”Kampanja”). Nämä Ehdot sitovat henkilöitä, jotka osallistuvat Kampanjaan (”Osallistuja”).


  1. Kampanjan järjestäjä

Kampanjan järjestäjä on One Mobility Oy, Kerttulinkuja 1 B, 00810 Helsinki, Suomi, Y-tunnus: 3300152-8 (”Järjestäjä”).


  1. Kampanjan kesto

Kampanja alkaa 15.9.2023 ja päättyy 30.9.2023 (”Kampanjan kesto”).


  1. Kuka voi osallistua?

Osallistujien on oltava vähintään 18-vuotiaita Kampanjaan osallistuessaan. Järjestäjä varaa oikeuden Osallistujan kelpoisuuden vahvistamiseen ja Osallistujan hylkäämiseen Järjestäjän yksinomaisen harkinnan mukaan. Kampanjaan osallistuminen edellyttää tuotteen ostamisen.


  1. Miten voi osallistua?

Kampanjatuotteet; 12 kuukauden määräaikaisille leasing-tilauksille 3 kuukautta veloituksetta ovat Osallistujalle tilattavissa www.onemobility.fi verkkosivuilta. Määräaikainen tilaus on voimassa tilauskauden loppuun, jonka jälkeen tilaus on voimassa laskutusjakso kerrallaan kunnes asiakas lopettaa tilauksen.

Kampanjatarjous koskee vain tilauksia, jotka on tehty suoraan verkkosivuillamme

Tarjous on ajallisesti rajoitettu, eikä sitä voi käyttää tilauksiin, jotka on tehty ennen kampanja-aikaa tai sen jälkeen. Kampanjatuotetta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.

 

Tuotteita on rajoitettu erä, ja voidaan myydä nopeasti Kampanjan aikana. Pidätämme oikeuden siihen, että tuotteet voivat loppua varastosta.

 

Koska kampanjamme on rajoitettu tietyksi ajaksi, ne ovat voimassa vain sen ajan, kuin ne ovat näkyvillä sivustollamme. Mikäli teit tilauksesi ennen kampanjaa tai sen jälkeen, emme valitettavasti voi soveltaa kampanjaa tilaukseesi. 

 

  1. Kampanjan tai Ehtojen muutokset

Järjestäjä ilmoittaa Osallistujille Kampanjan markkinointikanavien välityksellä, jos Järjestäjän on tehtävä olennaisia muutoksia Kampanjaan, päivämääriin, saatavuuteen tai muihin tekijöihin. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa Kampanjaa ja Ehtoja ilman ennakkoilmoitusta Osallistujille, jos muutoksella ei ole olennaista vaikutusta Osallistujiin.


  1. Vastuu

Järjestäjä ei ole vastuussa välillisistä vahingoista tai vahingoista, joita Järjestäjä ei olisi voinut kohtuudella ennakoida. Järjestäjä ei myöskään vastaa kolmansien osapuolien aiheuttamista vahingoista tai Järjestäjästä riippumattomista syistä (kuten Kampanjan keskeytymisestä tai vahingoista, jotka johtuvat verkkoyhteyksien/-viestinnän häiriöistä).

Nämä Ehdot eivät miltään osin rajoita, sulje pois tai muuta tai pyri rajoittamaan, sulkemaan pois tai muuttamaan sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaista kuluttajansuojaa.