Joulunajan toimitukset

Tuotteiden tilaaminen ja toimitus

Tilauksen tekeminen

Kaikki tilaukset tulee tehdä perjantaihin 15.12.2023 mennessä. Näin varmistat, että saat haluamasi pyörän värin ja mallin. Emme voi taata, että myöhemmin tilattu tuote, ehtii varmaksi jouluksi. On mahdollista, että tuotteiden saatavuuksissa voi tapahtua muutoksia. 

Saat aina pyörän koottuna lisävarusteineen kotiovelle sisältyen siihen kuuluvat lisävarusteet kuten: lokasuojat, soittokellon ja jalustimen.

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa.

USB-ladattavat Woom pyörän etu -ja takavalot: voit lisätä kassalle siirtyessä ”lisätiedot” kenttään tekstin, että tilaan myös pyörän etu -ja takavalot 36,90 €. Laskutamme ne erikseen.

Toimituskulut

Toimitusmaksut ovat kautta Suomen 15,00 euroa tilausta kohden kotiovelle toimitettuna. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan ostoskorissa.

Noutomaksut ovat toimituksissa 15 euroa tilausta kohden kaikissa toimituksissa, jotka laskutetaan erikseen jälkikäteen pyörän palautuksen yhteydessä.

Toimitusajankohta: Kaikki toimitukset toimitetaan 20.12.2023 mennessä kotiovellesi.

Tilauksen maksaminen

Asiakas maksaa tuotteen Verkkokaupassa tilauksen yhteydessä verkkopankin kautta pankkitunnuksilla, tai luottokortilla. Maksutavat ilmoitetaan tarkemmin Verkkokaupassa. Verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin.