Näin se toimii.

Valitse lasten polkupyörä

Valitse lastenpyörä ja tilauskausi, jolle haluat polkupyörän leasata.

Nopea toimitus

Lastenpyörä toimitetaan kotiovellesi, koottuna, heti valmiina pyöräiltäväksi, noin 2-4 arkipäivän sisällä.

Täysin koottu

Leasaamasi lastenpyörä toimitetaan täysin koottuna. Seisontatuki, lokasuojat, ja soittokello sisältyvät hintaan.

Helppo polkupyörän vaihto

Lapsen kasvaessa, vaihda lastenpyörä isompaan kokoon maksutta.

x

Collapsible content

Lasten polkupyörät leasing tilauksena

1.

Huippu laadukas lasten polkupyörä

Huippu laadukkaat, kevyet ja turvalliset lasten Woom polkupyörät. Lapsesi on helppo oppia pyöräily, sekä kehittää taitoja. Kotiovella toimitettuna, koottuna ja heti valmiina pyöräiltäväksi! Ja koko perheen liikkuminen on helppoa.

2.

Aina oikean kokoinen pyörä

Älä koskaan jää kiinni kasvupyrähdyksestä uudelleen. Vaihda isompaan lastenpyörä kokoon lapsen kasvaessa, jotta hänellä on aina oikean kokoinen pyörä hänen ikään ja kokoon.

3.

Joustava tilaus

Tilausjakson jälkeen voit peruuttaa tilauksesi laskutusjakso kerrallaan milloin tahansa, ja vaihtaa isompaan pyörään tarvittaessa.

4.

Jaa kustannuksia

Ei omistuskustannus taakkaa. Ei enää suuria kertamaksuja. Vain edulliset säännölliset kiinteät kuukausimaksut. Alkaen 22,90€/kk pyörään kuuluvilla lisävarusteilla; seisontatuki, soittokello ja lokasuojat, sekä koottuna.

5.

Lasten polkupyörän huolto

Tarjoamme pelkästään korkealaatuisia, turvallisuus standardit täyttäviä pyöriä huippu laadukkaita WOOM lasten polkupyöriä leasing tilauksena.

Jos lapsesi viettää paljon aikaa ajaessaan kosteissa, mutaisissa olosuhteissa tai jos hän ajaa kovaa, nopeasti ja usein, ja haluat, että sen on huoltanut asiantuntija, voimme huoltaa pyöräsi puolestasi; pyörähuolto on alueesi kumppaniverkoston palvelupisteessä ja voit sisällyttää sen halutessasi tilaukseesi kassalla, 12,90€ / kertamaksu.

Yhteistyökumppanit.

Valitse pyörämalli.

Woom 1 - Ensipyörä

Woom 1 on noin 1,5 vuotiaille lapsille. Se auttaa heitä oppimaan tasapainoa ja koordinaatiota. Ensipyörä on kevyt ja helppo käsitellä. Voit säätää istuinta lapsesi kasvaessa. Alussa ei ole polkimia mukana, joten lapsi voi keskittyä löytämään tasapainon.

Woom 2 - Hybrid lasten polkupyörä (14")

Woom 2 on tarkoitettu 3-4,5-vuotiaille lapsille. Se on yksi askel eteenpäin tasapainopyörästä. Se on vakaa ja turvallinen 14 tuuman pyörien kanssa. Jarrut ovat helppokäyttöisiä. Korkeus helpottaa kyytiin nousemista ja poistumista. Se on suunniteltu kevyeksi polkemista varten. Lastenpyörässä on ympäri vuoden pitävät hybdid renkaat sekä heijastin nauhat.

Woom 3 - Hybrid lasten polkupyörä (16")

Woom 3 on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Lasten polkupyörässä on 16 tuuman renkaat vakautta varten. Se on rakennettu siten, että se on helppo ajaa matalalla painopisteellä. Vaihteet on säädetty tekemään polkemisesta sujuvaa. Lastenpyörässä on ympäri vuoden pitävät hybdid renkaat sekä heijastin nauhat.

Woom 4 - Hybrid lasten polkupyörä (20")

Woom 4 on tarkoitettu 6-9-vuotiaille lapsille. Siinä on 20 tuuman renkaat ja se on kevyt ja helppo käsitellä. Vaihteet on suunniteltu erilaisiin maastoihin. Jarrut ovat herkkiä ja näin ollen turvallisia. Lastenpyörässä on ympäri vuoden pitävät hybdid renkaat sekä heijastin nauhat.

Woom 4 OFF Air - Lasten maastopyörä (20")

Woom 4 OFF Air on tarkoitettu 6-9-vuotiaille lapsille. Siinä on 20 tuuman renkaat ja se on kevyt ja helppo käsitellä. Vaihteet on suunniteltu erilaisiin maastoihin. Jarrut ovat herkkiä ja siksi turvallisia. Lasten pyörässä on ympärivuotiset hybridirenkaat ja heijastinnauhat.

Woom 5 - Hybrid lasten polkupyörä (24")

Woom 5 on 7-11-vuotiaille lapsille. Mallissa on aikuisten kaupunkipyörien tyyliin suunniteltu pystyasentoinen. Sopivan leveä ja ergonominen ohjaustanko auttaa lasta pitämään pyörä hyvässä hallinnassa, jarrukahvat sekä kädensijat ovat luonnollisesti myös aina lapsen kokoon nähden mitoitetut. Ohjainkannatin on säädettävä, tämä helpottaa löytämään juuri sen oikean ajoasennon. Pyörässä on ympäri vuoden pitävät renkaat sekä heijastin nauhat.

Woom 5 OFF - Lasten maastopyörä (24")

Woom 5 OFF on 7-11-vuotiaille lapsille. Siinä on 24 tuuman renkaat nopeutta ja vakautta varten. Se on rakennettu korkealaatuisista osista hyvän suorituskyvyn takaamiseksi. Woom OFF Air maastopyörä on etujousitettu, joka tekee pyöräilystä eri maastoissa helppoa ympäri vuoden. Lastenmaastopyörässä on ympäri vuoden pitävät renkaat sekä heijastin nauhat.

Woom 6 - Hybrid lasten polkupyörä

Woom 6 on tarkoitettu 10-14-vuotiaille lapsille. Lastenpyörä on aikuisten tyyliin suunniteltu dynaaminen, jossa on nuorelle optimoitu geometria. Pitkä akseliväli ja erittäin anteeksi-antava ajogeometria luovat erinomaisen tasapainon sekä tuovat ajoon vakautta ja luotettavuutta. Sopivan leveä ja ergonominen ohjaustanko auttaa pitämään pyörän hyvässä hallinnassa. Ohjainkannatin on säädettävä, joka helpottaa löytämään oikean ajoasennon.

Woom 6 UP - Lasten sähköpyörä

Woom 6 UP on tarkoitettu 10-14-vuotiaille lapsille. Se on täydellinen pyörä teinille. Sähkömaastopyörällä voi ajaa sähköavustuksella tai ilman. Sähköpyörä avustaa noin 20km asti. Polkupyörä on kevyt, helppo ohjata, ja tekee koulunkäynnistä ja liikkumisesta helppoa. Sopii niin pidempiin kuin lyhyempiin matkoihin eri maastoissa.

Katso mitä asiakkaamme sanovat meistä.

Paul R

25. syysk. 2023

hyvä palvelu

hyvä palvelu. pyörä oli nopeasti kotona ja täysin kasattu

Maria Jorva

30. heinäk. 2023

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Uusi konsepti lastenpyörien hankintaan.

Anna Maria

6. elok. 2023

Laadukas pyörä ja erinomainen asiakaspalvelu

Viesteihin vastattiin ripeästi ja kaikki järjestelyt toimituksen ja noudon kanssa sujui todella sujuvasti! Käytämme palvelua jo toista vuotta.

Sarianna

26. syysk. 2023

Nopea ja asiakaslähtöinen…

Nopea ja asiakaslähtöinen asiakaspalvelu.

asiakas

1. elok. 2023

Hyvä kokemus

Palvelu on tosi kätevä. Pyörä oli erittäin hyväkuntoinen ja saapui kotiovelle toimitttuna.

SH

14. syysk. 2023

Erittäin hyvä asiakaspalvelu ja…

Erittäin hyvä asiakaspalvelu ja asiakkaiden tyytyväisyyteen panostava kehittämismyönteinen yrityksen perustaja!

Lasten polkupyörä leasing tilauksena

Paranna lasten pyöräilykokemusta ja tee siitä entistä edullisempi.

Lasten premium sähköpyöristä, maasto- ja hybridipyöristä tasapainopyöriin taaperoille ja nuorille.

Hanki pyöräsi jo tänään
 • Talvipyöräily lasten kanssa - turvallista ja hauskaa liikuntaa!

  Talvipyöräily lasten kanssa - turvallista ja ha...

  Talvipyöräily on suosittu liikuntaharrastus, joka tarjoaa sekä hauskanpidon että terveyshyödyt. Monet aikuiset ovat jo löytäneet talvipyöräilyn ilot, mutta entäpä lapset? Onko talvipyöräily turvallista ja sopivaa myös heille? Tässä artikkelissa kerromme...

  Talvipyöräily lasten kanssa - turvallista ja ha...

  Talvipyöräily on suosittu liikuntaharrastus, joka tarjoaa sekä hauskanpidon että terveyshyödyt. Monet aikuiset ovat jo löytäneet talvipyöräilyn ilot, mutta entäpä lapset? Onko talvipyöräily turvallista ja sopivaa myös heille? Tässä artikkelissa kerromme...

 • Lasten polkupyörien leasing

  Lasten polkupyörien leasing

  Lasten polkupyörä on tärkeä osa lapsen kehitystä. Se tarjoaa lapsille mahdollisuuden liikkua itsenäisesti, kehittää ja oppia pyöräily taitoja, mahdollisuuden oppia liikennesääntöjä, sekä antaa elinikäisen taidon. Monet vanhemmat harkitsevat polkupyörän ostamista...

  Lasten polkupyörien leasing

  Lasten polkupyörä on tärkeä osa lapsen kehitystä. Se tarjoaa lapsille mahdollisuuden liikkua itsenäisesti, kehittää ja oppia pyöräily taitoja, mahdollisuuden oppia liikennesääntöjä, sekä antaa elinikäisen taidon. Monet vanhemmat harkitsevat polkupyörän ostamista...

1 of 3