Toimitusehdot

Minne toimitatte?

Toimitamme kaikki leasatut lastenpyörät maanlaajuisesti koko Suomeen. 

Kuinka nopeasti pystytte toimittamaan?

Toimitamme kaikki lastenpyörät kotitoimituksena.  Kaikki lastenpyörät on koottu ennen niiden lähettämistä ja ovat heti valmiina pyöräiltäväksi. Palveluntarjoajamme kuljettaa pakettisi "lastenpyörän" turvallisesti perille. Toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää ja toimitusmaksu on 15,00€. 

Saanko etukäteen toimitusajan?

Saat toimituksen ajankohdasta ilmoituksen etukäteen, sekä tarkentavan ajan 1h ennen varsinaista toimitusta. 

Tarvitsen pyöräni nopeasti

Jos sinulla on erityinen tarve, ota yhteyttä, niin katsotaan mitä voimme tehdä. info@onemobility.fi

Entä jos en ole kotona, kun pyörä toimitetaan?

Kotitoimituksissa paketti lähtee takaisin terminaaliin, ja sille tehdään uusi tilaus. Saat siitä erillisen ilmoituksen. Aikuisen tulee olla aina paikalla allekirjoittaakseen pyörän vastaanottamisen. Jos et ole paikalla, kun toimitusta (pyörä) tuodaan, saatamme joutua veloittamaan lisämaksun toisen toimituksen varaamisesta. 

Huomioithan yhteystiedot

Laitathan tilauksen tekohetkellä myös puhelinnumerosi, jotta kuriiri voi ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä toimituksen yhteydessä. Pyörät ovat suurempia kuin useimmat kuljetusyritysten käsittelemät tavarat, joten joustavuus on kaikki kaikessa!

Miten toimin, jos haluan palauttaa pyörän?

Jos haluat päättää tilauksen tilausjakson päätyttyä tai laskutusjakson loputtua, pyörä palautetaan sellaisenaan, eikä sitä tarvitse pakata. Lastenpyörälle tilataan nouto ja saat noutoajankohdasta erillisen viestin.