Palautusoikeus

Viallinen lastenpyörä

Mikäli pyörä on vioittunut, One Mobility toimittaa uuden pyörän tilalla veloituksetta. Useimmissa tapauksissa jotain inhimillistä on vain sattunut kuljetuksen aikana. Voimme yleensä auttaa joko puhelimitse tai järjestämällä palvelun lähimmässä pyöräliikkeessäsi. Ota yhteyttä info@onemobility.fi. Järjestämme asian kuntoon. 

Välitön hyvitys

Suoritamme luottotarkastuksen kaikille, peruutamme tilauksesi ja hyvitämme rahat välittömästi mikäli luottotarkastusta ei hyväksytä. Hyvitys käsitellään välittömästi, mutta voi kestää noin 14 työpäivää, ennen kuin pankkisi käsittelee hyvityksen ja suoritus palautuu tilillesi. 

Tilauksen peruuttaminen

Kuluttajalla on peruutusoikeus vuokra, leasing sopimuksen mukaisesti. 3 kuukauden, 6 kuukauden tai 12 kuukauden määräaikainen tilaus on voimassa tilauskauden loppuun, jonka jälkeen tilaus on voimassa laskutusjakso kerrallaan kunnes asiakas lopettaa tilauksen.

Peruutusoikeus

Tilaus on sitova, kun maksusuoritus on tehty ja siinä tapauksessa kuluttajalla ei ole tilauksen peruutusoikeutta kuluttajansuojalain 6 luvun, 6 pykälän, 1 momentin, 11 kohdan mukaan, vaikka sopimus olisi tehty etänä. Mikäli sinulla on kysymyksiä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@onemobility.fi.