Toimitusehdot

Minne toimitatte?

Toimitamme kaikki leasatut lastenpyörät maanlaajuisesti koko Suomeen. 

Kuinka nopeasti pystytte toimittamaan?

Toimitamme kaikki lastenpyörät "MyPack Home" kotitoimituksena. Palveluntarjoajamme kuljettaa pakettisi turvallisesti perille. Toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää. Kaikki pyörät on koottu ennen niiden lähettämistä. 

Saanko etukäteen toimitusajan?

Saat toimitukseen  lähetystunnuksen ja seurantalinkin, josta voit seurata kuljetuksen etenemistä. 

Tarvitsen pyöräni nopeasti

Jos valitset uudistetun lastenpyörän, voimme ehkä saada pyörän sinulle aikaisemmin. Uusilla pyörillä on hieman vähemmän joustavuutta. Jos sinulla on erityinen tarve, ota yhteyttä, niin katsotaan mitä voimme tehdä. info@onemobility.fi

Entä jos en ole kotona, kun pyörä toimitetaan?

Kotitoimituksissa paketti lähtee takaisin terminaaliin ja siitä edelleen lähimpään noutopisteeseen. Saat siitä erillisen ilmoituksen. Aikuisen tulee olla aina paikalla allekirjoittaakseen pyörän ja paketin vastaanottamisen. Jos et ole paikalla, kun toimitusta (pyörä) tuodaan, saatamme joutua veloittamaan lisämaksun toisen toimituksen varaamisesta. 

Huomioithan yhteystiedot

Laitathan tilauksen tekohetkellä myös puhelinnumerosi, jotta kuriiri voi ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä. Pyörät ovat suurempia kuin useimmat kuljetusyritysten käsittelemät tavarat, joten joustavuus on kaikki kaikessa!