One Mobility

Meidän tarkoituksemme

Kestävyys ja kaikille lapsille pääsy pyöräilyyn ja liikkumis palveluihin. 

Lapset kasvavat 6-10 pyörästä yli teini-ikään mennessä, mitä järkeä on käyttää tuhansia euroja eri tyyppisiin ja kokoisiin lastenpyöriin? Lasten pyörät ovat kertaostoksena kalliita niiden käyttöikään nähden, vievät energiaa ja pyöriä jää käyttämättömäksi per lapsi heidän kasvun aikana, puhumattakaan heille soveltuvasta laadukkaasta pyörästä. Ymmärrämme, että lapset kasvavat nopeasti ja heidän tarpeensa muuttuvat yhtä nopeasti, perässä pysyminen on ajoittain vaivalloista.

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan lastenpyörän, pyörän vaihtamisen isompaan kokoon lapsen kasvaessa mikä varmistaa, että hänellä on aina oikean kokoinen ja ikään sopiva pyörä, sekä turvaa asianmukaisen ja turvallisen matkan. Kotiovelle toimitettuna, koottuna, huoltoineen ja heti valmiina pyöräiltäväksi! Ja koko perheen liikkuminen on helppoa. 

Laadukas lastenpyörä ja leasing kohtaavat kokonaisuutena yhdessä tilauksessa, ja se tuo täyden mukavuuden vanhemmille avaimet käteen periaatteella.

One Mobilityn pyörien leasaaminen poistaa vanhempien tarpeen ostaa jatkuvasti uusia pyöriä lastensa kasvaessa. Tämä ei ainoastaan säästä rahaa, vaan tarjoaa myös joustavuutta uusimpien mallien valinnassa ilman omistuskustannus taakkaa.

Kannustamalla pyörien leasaamiseen vähennämme tuotannon ympäristövaikutuksia ja uusien pyörien jatkuvaan ostamiseen liittyvää jätettä. Palvelumme ei ainoastaan auta perheitä säästämään rahaa, vaan myös minimoi hiilijalanjäljen, mikä on merkittävä panos kohti vihreämpää planeettaa tuleville sukupolville. 

Leasaamalla ja jakamalla pyöriä edistämme kiertotaloutta, jossa resurssejat hyödynnetään optimaalisesti. Tämä kestävä lähestymistapa vähentää jätettä ja minimoi käyttämättömien polkupyörien tuotannon ja hävittämisen aiheuttamat ympäristövaikutukset.

One Mobility tarjoaa korkealaatuisia lasten polkupyöriä ja ne ovat aina valmiita lapsesi seuraavaan seikkailuun!