Usein kysytyt kysymykset

Miten pyörän leasing toimii?

Lasten pyörän leasing One Mobilitylla on yksinkertaista ja vaivatonta. Valitset lapsesi tarpeisiin sopivan pyörän mallin, koon ja leasing-ajan. Toimitamme pyörän kotiovellesi, koottuna, ja kun lapsesi kasvaa siitä yli, tarjoamme saumattoman pyörän vaihdon isompaan kokoon. Se on kätevä tapa varmistaa, että lapsellasi on aina oikean kokoinen pyörä.

Mitkä ovat lasten pyörän leasingin edut?

Pyörien leasing tarjoaa useita etuja. Ensinnäkin se säästää rahaa verrattuna uusien pyörien ostamiseen lapsesi kasvaessa. Toiseksi se vähentää jätettä ja edistää ympäristön kestävyyttä minimoimalla käyttämättömien pyörien valmistukseen ja hävittämiseen liittyvän hiilijalanjäljen. Lopuksi leasing mahdollistaa joustavuuden uusimpien mallien valinnassa ilman omistus kustannus taakkaa.

Ovatko leasatut pyörät turvallisia lapselleni?

Ehdottomasti! One Mobilityssä turvallisuus on tärkein prioriteettimme. Tarkastamme ja huollamme kaikki leasing pyörämme huolellisesti varmistaaksemme, että ne ovat korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisia. Voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät, että lapsesi ajaa hyvin hoidetulla ja turvallisella pyörällä.

Lastenpyörän toimitus -ja nouto maksut?

Toimitusmaksu: Toimitusmaksu on aina ILMAINEN kaikissa tilauksissa.

Palautusmaksu: ILMAINEN. 12 kuukauden tilauksissa lastenpyörän vaihto -ja noutopalvelu on ilmainen. Mikäli palautat lastenpyörän kesken määräaikaisen tilausjakson palautusmaksu on 20€.

Pyörän vaihto: ILMAINEN. 6 kuukauden tilauksissa toimitusmaksu, pyöränvaihto, -ja palautusmaksu, aina ilmainen. Mikäli käytät päätät palauttaa pyörän kesken määräaikaisen sopimuskauden veloitamme siitä 20€. 

Pyörän kuukausittainen leasing-maksu on kiinteä kuukausittainen maksu ja se pysyy aina samana kuin se on ollut tilauksen teko hetkellä.

Voinko räätälöidä pyörääni?

Tarjoamme lapsellesi täydellisen pyöräilykokemuksen. Olemme varmistaneet etukäteen räätälöidyn leasing pyörän täydellisillä lisävarusteilla sisältäen lokasuojat, jalustimen, ihanan soittokellon, jotka vastaavat lapsesi mieltymyksiä ja turvallisuusvaatimuksia.

Mitä jos lapseni tarvitsee eri pyörämallin?

Ymmärrämme, että lapsilla on ainutlaatuiset mieltymykset. Jos lapsesi haluaa kokeilla toista pyörämallia, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään sopivan pyörän. Haluamme varmistaa, että lapsesi nauttii pyöräilykokemuksestaan täysillä.

Kuinka pitkäksi aikaa voin leasata lastenpyörän?

Tarjoamme joustavat leasing-ajat. Voit valita lyhytaikaisista muutaman kuukauden vuokrasopimuksista pidempiaikaisiin vuokrasopimuksiin vuodeksi tai pidemmäksi ajaksi. Riippumatta kestosta, olemme täällä tarjotaksemme sinulle saumattoman ja kätevän pyöräilyn kokemuksen.

Mitä, jos leasattu pyörä vahingoittuu?

Ymmärrämme, että onnettomuuksia tapahtuu. Pientä kulumista on odotettavissa, eikä normaalista kulumisesta veloiteta. Jos pyörä kuitenkin kärsii merkittävistä vaurioista, ota yhteyttä, niin arvioimme tilanteen. Olosuhteista riippuen voi olla korjaus- tai vaihtomaksu, joka ilmoitetaan sinulle.

Voinko leasata useita lastenpyöriä?

Ehdottomasti! Palvelemme perheitä, joissa on useita lapsia. Kerro meille tarvitsemiesi pyörien määrä, niin varmistamme, että jokaisella lapsella on oma tarpeisiinsa sopiva pyörä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakastuki tiimiimme. Autamme sinua koko lasten polkupyörän leasingmatkan ajan.

Minkä tyyppisiä lastenpyöriä leasaatte?

Löydät One Mobilityn valikoimasta viimeisimmät pyörät, joista kaikki puhuvat. Suosittelemme yleensä pyörän leasaamista sellaiseen tarkoitukseen, johon sen haluat. Kaikki pyörät on suunniteltu huolellisesti lapsille, ja tällä hetkellä meillä on uusimmat mallit lasten sähköpyöristä, maastopyöristä ja hybridipyöristä. Olemme kiinnittäneet huomiota myös taaperoiden pyöräilytarpeisiin. Kaikki ikäluokat on huomioitu aina 13-vuotiaaksi asti, riippuen lapsesi koosta. 

Tarjoatteko pyöränhuoltoa?

Kyllä, pyöräsi huolletaan! Säännöllinen huolto on tärkeä. Jos vietät paljon aikaa ajaessasi kosteissa, mutaisissa olosuhteissa tai jos ajat kovaa, nopeasti ja usein, suosittelemme huoltamaan pyörääsi useammin. Jos et ole varma pyöräsi kunnossapidosta tai haluat lisää mielenrauhaa, että sen on huoltanut asiantuntija, voimme huoltaa pyöräsi puolestasi.

Meillä on täydellinen huoltovaihtoehto pyörällesi. Voit sisällyttää sen tilaukseesi. 

Varaa aika etukäteen, niin ammattitaitoiset teknikot pitävät lastenpyöräsi täysin kunnossa.